2021 MATinee

A Magyar Aktuárius Társaság (MAT) idén kora ősszel már harmadik alkalommal hirdeti meg a MATinee nevű rendezvényét. A félnapos szemináriumra minden szakmabeli érdeklődőt várunk

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 10. (péntek) 12.00

A MATinee programja

Letölthető anyagok

Az előadók által megosztott anyagok tagjaink és tagjelöltjeink számára lesznek elérhetőek az előadásokat követően.

Szerda - 2021. szeptember 15.

8.30-9.00

Regisztráció

9.00-10.00

Lencsés Katalin (MABISZ)

Fogyasztói befektetési termékek Európai Uniós szabályozásának legújabb fejleményei és irányai: fenntartható finanszírozás, költség, hozam, értékesítés.

10.00-10.30

dr. Kerékgyártó Csaba

Digitális szabályozási fejlemények az EU-ban

10.30-11.00

Szünet.

11.00-11.45

Ribényi Ákos

Érdekellentétek az egészségügyben. Avagy miért nehéz egészségbiztosítási terméket fejleszteni? 

11.45-12.30

Schaub Erika

Mégis, hogyan lehet egészségbiztosítást fejleszteni?

A rendezvény magyar nyelvű.

A programváltozás lehetőségét a Vezetőség nem zárja ki.

Költségek

Részvételi díj

MAT tagoknak, tagjelölteknek és tagjelöltségért folyamodóknak: 18 000 Ft
Többieknek: 25 000 Ft

Helyszín

Jelentkezés

Ha részt kíván venni, az alábbi kérdőíven tud jelentkezni.

A fenti linken történő előzetes regisztrációt követően, a regisztrációban megjelölt email címre megerősítő emailt küldünk (és jelentkezés csak a megerősítő emailben foglaltaknak megfelelően történő megerősítés után válik érvényessé).

Egy jelentkezési lapon többen is jelentkezhetnek, amennyiben ugyanarra a címre kérnek ÁFÁ-s számlát. Amennyiben a cég csoportos áfaalany tagja, a jelentkezési felületen mind az adószámnak, mind az áfacsoport azonosítónak a kitöltését kérjük.

A részvételi díjat banki átutalással lehet fizetni a 10405004-50515150-57571007 számlaszámra a Magyar Aktuárius Társaság részére. Kérjük, hogy a “Közlemény” rovatba írja be, hogy H-2021, továbbá annak nevét – beleértve a keresztnevet is – , aki(k)nek a részére a befizetés történik. Ha egy cég munkatársai közös címre kérnek számlát, akkor nem a jelentkezők nevét, hanem a cég nevét kérjük a banki átutalásba beírni.

Ha valaki számlát igényel, azt elektronikus úton küldjük a jelentkezési felületen megadott e-mail címre. Az elektronikusan kiküldött számla alapján a részvételi díjat kérjük előre utalni a fenti számlaszámra.

Technikai tudnivalók

FIGYELEM! A részvételi lehetőséget kizárólag személyesen tudjuk biztosítani.

A szállodában védettségi igazolvány továbbra is kötelező. Amennyiben a későbbiekben jogszabályi változások történnek, úgy az annak megfelelő korlátozások vagy enyhítések szerint lehet részt venni a rendezvényen.

Parkolás: napközbeni parkolás a szálloda mélygarázsában korlátozott számú (10 személyautó), melynek költsége bruttó 2 500 Ft/autó/nap, de a parkolási szándékot előre jelezni kell. Ezért javasoljuk a helyszín tömegközlekedéssel vagy kerékpárral való megközelítését, illetve a legközelebbi Liliom utcai parkolóház ban is van lehetőség parkolni (400 Ft/óra, illetve 4800 Ft/nap).

Ajánlott öltözék: kényelmes hétköznapi viselet a konferencia idejére. Továbbá minden résztvevőnek javasoljuk, hogy a rendezvényre maszkot és kézfertőtlenítő-szert is hozzon magával saját szükségletei szerint.

A programon részt vevőknek a jelentkezés alapján kiosztott kitűző viselése kötelező!

Lemondási feltételekAz érvényes jelentkezés a jelentkezési határidő előtt a megerősítő emailben foglaltaknak megfelelően, korlátozások nélkül módosítható.

Amennyiben a jelentkezési határidőn túl szeretné a MATinee regisztrációját módosítani, lemondani, azt kérem a Rendezvényszervező Bizottság címére ( rszb@actuary.hu) írt e- mailben jelezze. 2021. szeptember 10. után a jelentkezésekkel kapcsolatban minden további változtatást (lemondás, jelentkezés módosítása) a részvételi díjra vonatkozó 100% kötbér ellenében tudunk csak elfogadni.