Újévi kvízjáték 2021 meghívó

Kedves Tagtársak és Tagjelöltek!
Közeleg az év vége és az új év is hamarosan elkezdődik, amikor sort kellene kerítenünk a hagyományos újévi vacsoránkra. Sajnos az online éttermeket még nem találták fel, de arról nem szeretnénk lemondani, hogy az Újévet – kicsit kötetlenebb formában – együtt is köszöntsük. Ezért – Bartha Álmos, a népszerű kvízmester vezetésével – online
kvízjátékot szervezünk 2021. január 8-án 17:30-tól.
A technikai részleteket addig még tisztázzuk, de fontos, hogy ezt az időpontot jegyezzétek fel a naptáratokba! Ennél is fontosabb, hogy kezdjetek 4-6 fős csapatokat szervezni, és csapatban vagy önállóan jelezzétek részvételi szándékotokat az rszb@actuary.hu e-mail címen! A csapatoktól kérjük, hogy csapatnévvel együtt küldjék meg jelentkezésüket. A csapat nélkül, önállóan jelentkezőkből pedig az RSZB segít majd csapatokat kialakítani január elején.
Reméljük, hogy a kocsmakvíz játékot – melyről 2019-ben könyv is megjelent – nem kell különösebben bemutatnunk, de aki még sose hallott róla, annak ajánljuk az https://www.quiznight.hu/mi_az_a_quiznight honlapot. Ez alkalommal a játékot kicsit hozzánk igazítja majd Álmos, és így az együtt töltött este jó alkalom lenne arra, hogy hagyományunkat megújítsuk, és minél több tagunkat bevonjuk.
Várjuk jelentkezéseiteket!
MAT Vezetőség